22 Haziran 2011 Çarşamba

GEZEGENLERİN ETKİSİ

Gezegenlerin Etkisiyle Temmuz Ayının Getirdikleri




  Temmuz ayının ortasından Ağustos       ayının başına kadar stres dolu ve sıkıntılı      bir dönem söz konusu oluyor.Temmuz       ayı başı ve ortasında Terazi burcundaki Mars ve Satürn, Koç burcundaki Uranüs ve Satürn ve Oğlak burcundaki Plato etkisi sert olarak yer alıyor.Bu gezegenler daha çeşitli konfigürasyonlarda sonraki altı yıl boyunca bir araya gelecek. Kişisel bir düzeyde ise bu hareketler ihtiyaç duyulan bir değişiklik ya da yaşam hakkında perspektif değişikliği yapmak 
için bazı iç türbülans üretebilir. Küresel düzeyde ise , 2016 ya kadar bu 









değişimler, güç ve hareketlilik ekonomik, siyasi ve dini yapıları, politikaları yıkma anlamında etken olacak. Böyle güçlü etkileri yönetmek zor olabilir. Her gün biraz zaman ayırarak içinizdeki rehberle temas içinde olmanız yardımcı olacaktır. Meditasyon, doğada dışarıda olmayı, günlük doğru, egzersiz ve sağlıklı yeme diğer uygulamalar size güçlü kalmak ve merkezli yardımcı olabilir.

Gezegenlerin transit hikayeleri
Bu ayki ana transit Satürn Terazi burcuna giriyor. Gezegen karması görev, gezegen ve taahhüt ile ilgili Terazi burcuna transferinden önce yılın başında Başak burcuna dokundu. Ama bu kez Terazi burcunda 5 Ekim 2012 tarihine kadar kalacak. Yasal politikaların, eşitlik, barış , işbirliği iyi bir insan ilişkisinin nasıl olacağını ile ilgili kesin ve iyi bir bakışın tam zamanıdır. Daha basit olarak değerlendirildiğinde Venüs’ün canlı Aslan burcundan Başak burcuna transferinde sağlıklı ve yararlı faaliyetler aracılığıyla hem ilişki geliştireceğini hem de analizlerle günlük rutini nasıl geliştireceğini gösterir. Başak burcundaki Venüs ayın çoğunda ilişkilerinizi, kariyer hedeflerinizin ve sağlıkla iligili rejimlerin analizi için doğru zamandır. Ardından 29 Temmuz’da Terazi’ye transfer olan Mars ilişkilerdeki faaliyetleri ve uzlaşma detaylarına, adalet, legalite işbirliğine odaklanır.



Ayın Büyüsü
Yengeç burcundaki yeni ay 11 Temmuz’da duygusal tepkilerin yoğunlaşacağını ve dengeli kalmaya çaba harcamayacağınızı, stres altındaki yaklaşımlarınıza söz konusu olacak. Kova burcundaki Dolunay 25 Temmuz’da sosyalleşme, grup çabaları, yenilikçi fikirleri ve insani faaliyetler için enerji verir.







Gezegenlerin Zirvesi

6 Hazirandan Ağustos ortasına kadar Koç burcundaki Uranüs ve Jüpiter karşılaşması yaratıcılığı ortaya çıkarıyor. Siyasi aşırılık, sosyoekonomik genişlemeyi hızlandırır.

5 Temmuz-5 Aralık arasında Uranus’un geridönüşü büyük paydan kendinizi özel bir pay yakalamak için çaba harcanabileceğini ortaya koyuyor.

8 Temmuz Neptun’le Venüs’ün karşıt duruşunun ilişkiler üzerindeki yansıması ve idealizim pembe parlaklığını ortaya çıkaracak. Sanatsal çabaların yükseleceği bir dönem olacak. Özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burcunda.

9 Temmuz Merkür’ün Uranüs’le oluşturduğu düzlem yenilik getiren fikirler ve tartışmaları ortaya çıkarıyor.
9-27 Temmuz Aslan burcudaki Merkür çocuklar, liderlik, eğlence, yaratıclığın farklılaştığının değerlendirildiği ve fikirlerin ortaya çıktığı bir dönem olacak.

10 Temmuz-6 Ağustos Başak burcundaki Venüs bir ilişkiye dayanmak veya dayanması için senin yeteneğini etkileyen günlük vazifeler ve yükümlülükleri analiz ederek duygusal yaşam geliştiren şeyler yaşanabilecek.

11 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni ay duyguların, aile bağlarının ve yuva ile ilgili içgüdülerin yoğunlaşması söz konusu olabilir.
11 Temmuz Merkür’ün Jüpiter’le oluşturduğu üçgen seyahat, piskolojik değerlendirme, uzaklara ulaşma enerjisini yogunlaştırabilir.

13 Temmuz Venüs’ün Pluto ile oluşturduğu düzlem seksi randevuların olduğu, ilişkilerin analiz eedildiği ve mali anlaşmaların ön plana çıkacağı bir dönem söz konusu olabilir.

21 Temmuz 2010- 5 Ekim 2012 Terazi deki Satürn küresel barış, işbirliği ve eşitlik için bir karmik uyandırma çağrısıdır.
22 Temmuz-22 Ağustos Aslan burcundaki Güneş yaratıcılık ve kendini ifade yukarıya taşır, ateşlemeye yardımcı olur.


23 Temmuz Uranus’ün Güneş ile yarattığı düzlem yeniliğe, değişimi, isyankarlığı ortaya çıkarır.
23 Temmuz-18 Kasım Jüpiter’in eski pozisyonuna dönüşü İçgözlem, meditasyon boyunca manevi yaşamın ve diğer manevi pratikleri uyandır.

24 Temmuz-31 Agustos Jüpiter’in Pluto ile oluşturduğu dörtgen mali politikalar, siyasal yapılar, vatanseverlik, ve dinsel inançları ortya çıkaran uç noktadaki fikirler ve faaliyetleri üretebilir Özellikle Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koç burcnu etkileyebilir.

25 Temmuz Kova burcundaki Dolunay, grup toplantıları ve aktivite enerjisi verir.

26 Temmuz Merkür’ün Neptün’le ters duruşu, manevi tartışmaların , fikirlerin olduğu durumlarda yanlış anlaşılmalara sebep olabilir . Özellikle Akrep, Kova ve Arslan burçları için geçerli olabilir.
26 Temmuz Güneş ve Jipüter’in oluşturduğu düzlem neşe, iyimserlik ve genişleme enerji verir.
26 Temmuz-13 Agustos Uranus’un Satürnle ters duruşu değişim ile güvenlik arasındaki çelişkiyi yaratır Özellikle Yengeç, Koç, Terazi ve Oğlak için baskın olabilir.

27 Temmuz-3 Ekim Merkür’ün Başakta bulunması sağlık, hizmet, analiz içeren ve gerçeklerin kontrolü faaliyetlerinden yanadır.

29 Temmuz-14 Eylül Mars’ın Terazi’de yer alması , ciddi konular ve yasal olan faaliyetler, ilişkiler, işbirliği ve eşitlik üzerine enerji verir.

30 Temmuz Pluto ile Merkürün oluşturduğu açı, fikir ve tartışmalara derinlik, özellikle ilgili araştırma, inceleme, mali ve metafizik konularına eklemeler yapmada etkilidir.
30 Temmuz-2 Ağustos Uranüs’ün Mars’la ters duruşu ama aynı zamanda Satürn’e çarpmasıyla ortaya çıkan durum hem geleceğe yönelik korkularının hemde değişim yapmak için duyulan ihtiyacın uyanmasına neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Linkwith